Cercar en aquest blog

9/16/2024

Joaquim Paladella, president de la Comissió d'Agricultura del Parlament

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha sigut elegit president de la Comissió d'Agricultura del Parlament. Les primeres paraules de Joaquim Paladella han estat d'agraïment pel suport obtingut: "És tota una il·lusió, i un repte per un pagès de sentiment i de cor arribar a ser president de la comissió d'agricultura, per tant, reitero el meu agraïment a tots els grups que m'han donat  la seva confiança".

 En la seva primera intervenció el diputat Paladella ha expressat la seva intenció, i s'ha  compromès, a treballar entre tots en harmonia, perquè es pugui fer una comissió que sigui profitosa pel sector primari que ho necessita molt, i què reclama mesures per assegurar la pervivència d'aquest.

 "El sector primari tenim problemes de sequera, de baixa producció, i a més a més augmenten els costos de producció, i tot el referent a despeses, per tan depèn molt del que poguéssim decidir a la comissió i al govern de la Generalitat perquè l'agricultura pugui veure una llum al final del túnel". Acaba dient Joaquim Paladella.