Cercar en aquest blog

5/26/2015

La Generalitat organitza dimecres a Tortosa la jornada “Finançament Alternatiu” dirigida a pimes i emprenedors

La Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ – l'agència per a la competitivitat de l'empresa catalana – organitza el proper dimecres, 27 de maig a Tortosa una sessió sobre eines de finançament alternatiu dirigida a pimes i emprenedors. La jornada tindrà a la Cambra de Tortosa (Carrer Llotja, s/n) a les 09:30 hores.

Obrirà la sessió Xavier Cortiella, delegat territorial d'ACCIÓ a les Terres de l'Ebre. Seguidament, Sandra Font, cap de finançament internacional i alternatiu d'ACCIÓ, explicarà les claus per obtenir una bona planificació financera i quins són els instruments més adients en funció de la fase en què es troba l'empresa (fase llavor, arrencada o creixement).

Algunes de les eines financeres a què poden accedir les pimes i els emprenedors són, entre d'altres, els business angels, els fons de capital risc, el crowdlending o l'invoice 
trading, sent aquests dos últims instruments més recents en el mercat. Des d'ACCIÓ es presentarà també l'edició 2015 del Catàleg de Finançament Alternatiu, una publicació d'accés lliure i gratuït que recull 85 proveïdors de fons no bancaris (http://accio.gencat.cat/cataleg-financament-alternatiu).