Cercar en aquest blog

5/09/2015

Móra d'Ebre "fa dissabte" netejant l'entorn fluvial de l'illa de Saurí

Aquest dissabte, 9 de maig, ha tornat a Móra d'Ebre el "Fem Dissabte", una iniciativa anual que aplega voluntariat de totes les edats per netejar el riu de deixalles i altres materials contaminants. 


La capital de la Ribera d'Ebre ha acollit per segon any consecutiu la jornada de neteja de les lleres dels rius de Catalunya, "Fem Dissabte". L'activitat ha consistit en una acció de neteja, per part de voluntaris, de l'entorn de l'illa de Saurí, a la vora del riu Ebre, un espai que ha sigut adquirit recentment per l'Ajuntament de la població. L'any passat es va fer la mateixa acció a la zona de lleure de l'Aubadera, un espasi públic.

"Fem Dissabte" se suma a la campanya Let's Clean Up Europe! que mobilitza el voluntariat de tota Europa amb l'objectiu de reduir el nombre de residus abocats a la natura i sensibilitzar al conjunt de la societat d'aquesta problemàtica. 

Aquesta iniciativa es va posar en marxa l'any 2007, impulsada per l'Associació Hàbitat. En aquesta edició l'activitat està organitzada en l'àmbit local per l'Ajuntament i coordinada per l'Agència Catalana de Residus.