Cercar en aquest blog

6/21/2015

Albert Salvadó escollit nou president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana

Aquesta tarda la Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana de Catalunya ha renovat la presidència i l'executiva  en el Congrés Regional celebrat al Perelló. Com ja va anunciar fa uns dies el fins ara president Gervasi Aspa, només s'havia presentat una única candidatura de consens entre tot el territori. La candidatura encapçalada pel rapitenc Albert Salvadó ha rebut el suport del 96,5% dels militants assistents, mentre que el 3,5% ha votat en blanc.

Salvadó durant els darrers quatre anys ha compaginat el seu càrrec de regidor a l'Ajuntament de la Ràpita amb la Secretaria d'Organització de la Federació de l'Ebre del partit. Després de les passades eleccions municipals serà el responsable de les regidores d'Hisenda, Règim Intern i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Ràpita, i ocuparà la vicepresidència segona del Consell Comarcal del Montsià.

 Abans Abans de la votació de la nova executiva, el president sortint, Gervasi Aspa, ha presentat el balanç dels seus darrers quatre anys de gestió al davant de la Federació, i ha agraït la feina feta per tothom durant els seus onze anys de presidència. Després, una vegada ja escollit com a nou president Albert Salvadó s'ha marcat com a objectiu 'consolidar Esquerra Republicana com la força política de referència i de lideratge de les Terres de l'Ebre'. Segons Salvadó 'cal seguir treballant per definir quin és el rol i protagonisme que han de tenir les nostres Terres en la construcció del nou país'. En aquest sentit ha recordat que cal ser 'proactius' en aquesta construcció, i que  'Esquerra sempre hem intentat abanderar la cultura pròpia de l'Ebre, que ens fa singulars a la resta del país, i a la vegada ens hem oposat a tots aquells projectes que pensàvem que eren lesius per al territori'. Davant el repte de les properes eleccions catalanes el nou president regional s'ha proposat 'convertir Esquerra Republicana en la primera força política de les Terres de l'Ebre'.

 La nova executiva escollida avui, i que es veurà completada amb les quatre presidències comarcals que s'hauran de votar d'aquí unes setmanes, està formada per:

 

Presidència: Albert Salvadó i Fernández


Vicepresidència Primera: Paco Gas i Ferré

Secretaria d'Organització: Adam Tomàs i Roiget.

Secretaria d'Administració i Finances: Antoni Cutrona i Cutrona

Secretaria d'Imatge i Comunicació: Rubèn Alegria i Maureso.

Secretaria de la Dona: Neus Sanromà i Samper

Secretaria de Política Municipal: Gervasi Aspa i Casanova

Secretaria de Política Parlamentària: Francesc Barbero i Escrivà

Vocalies: Montse Perelló i Margalef, Josep Llop i Domènech, Dani Andreu i Falcó, Jordi Gaseni i Blanch, Felip Monclús i Arasa, Marc Puigdomènech i Ramió, Joan Salvador Balagué i Cervera, Alfons Montserrat i Estellé i Josep Caparrós i Garcia.