Cercar en aquest blog

6/21/2015

El CERE guanya el Roger Awards de Cultura 2015

Al voltant de 150 persones van assistir a la gala de lliurament dels Roger Awards 2015 que enguany han assolit un rècord de participació en superar els 6000 votants. Roger Font, fundador del premi, va destacar que en aquesta edició els esforços s'havien centrat en la part final del concurs, en què s'ha reconegut a més del CERE, l'Andreu Carranza en la categoria d'escriptors, el Grup de Teatre de Móra d'Ebre, en la categoria de teatre, la Fundació Miquel Valls, en la categoria d'entitats benèfiques i la Maria Font Vallespí, en la categoria d'esportistes.

Per part del CERE van recollir el premi el seu secretari, Josep F. Moragrega, i el delegat de la secció d'Impuls Social, Paco Sanahuja. En el parlament d'agraïment, Josep F. Moragrega va destacar que aquest és el segon premi que recull enguany l'entitat, després del premi Recercat, i que és una satisfacció veure com el propi territori també reconeix la tasca que duu a terme l'entitat. El secretari del CERE va aprofitar per animar els assistents a fer-se socis per ajudar a tirar endavant projectes tant emblemàtics per la comarca com la revista científica Miscel·lània o la Fira del Llibre Ebrenc.

A banda dels guardonats, també van intervenir a la cerimònia el director de l'Associació Cultural dels Amics del Vídeo, Ernest Blanch i el periodista Jordi Duran, qui va fer el parlament central de l'acte. La gala va comptar estar amenitzada per la Tuna Folk de Tortosa i l'humorista local Francesc Pedret i es va tancar amb un espectacle pirotècnic a càrrec de Josep Llop i l'Armeria Llaberia Latorre.