Cercar en aquest blog

6/26/2015

Un SomRIUre de Clicks 2015: Tornen els clicks de Playmobil a Móra d’Ebre

Els propers 27 i 28 de juny, a Móra d'Ebre, se celebra la setena edició d'Un SomRIUre de Clicks, una exposició de ninots clicks de Playmobil amb una mostra de diorames de gran format. A data d'avui l'organització ja ha confirmat 12  diorames diferents.

Aquesta activitat l'organitza l'Associació Somosclicks i l'Associació Juvenil Baronia d'Entença. Els assistents hi podran trobar una varietat de maquetes en les que es recreen petits móns en la mida dels clicks: ciutats medievals, zoo, ral·lis, el típic far-west.. són alguns dels temes que s'exposarn en aquesta edició.

Com a novetat, aquest any se celebrarà la primera edició del torneig de futbol-click. Durant el transcurs de la fira Un SomRIUre de clicks, s'organitzaran també una sèrie d'activitats  dirigides al públic infantil. Aquest any s'ampliaran els tradicionals concursos de muntatge de diorames i busca click, amb jocs de taula i participació inspirats en http://www.somosclicks.org/        
SomosClicks

Somosclicks és una associació sense ànim de lucre, integrada per aficionats al col·leccionisme de clicks, que es dedica a ensenyar les seves col·leccions de Playmobil i Famobil, muntant fires i exposicions per tot el territori català. Entre d'altres, Somosclicks organitza fires i exposicions entre altres indrets a: Sant Vicenç dels Horts, Algerri, Tàrrega, Sabadell, Amposta, etc.

Associació Juvenil Baronia d'Entença és una associació juvenil, sense ànim de lucre, integrada per joves i que es dedica a organitzar diferents activitats dirigides al jovent. Entre d'altres, la "Baronia d'Entença" organitza les Jornades de Jocs d'Estratègia de la Ribera d'Ebre, classificatoris per campionats d'Espanya de jocs com Carcassonne, Catan i la Lliga de Magic de les Terres de l'Ebre.