Cercar en aquest blog

7/29/2015

El convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan acull la segona edició dels Divendres di Vins

La segona edició de la promoció Divendres di Vins, organitzada pels Serveis Territorials de Cultura i Agricultura de Tarragona, l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan i el Consell Regulador de la DO Terra Alta, tindrà lloc al Convent de Sant Salvador d'Horta de Sant Joan el proper divendres, 7 d'agost, a partir de les 19:30 hores. Aquesta promoció consisteix a maridar cultura i vi en un lloc emblemàtic de la zona de producció (veure document adjunt)

En l'acte es podran tastar fins 3 vins elaborats 100% en Garnatxa blanca: Vila-Closa 2014 de SAT La Botera, Lafou Els Amelers 2014 de Lafou Celler i Llàgrimes de tardor 2013 de Sant Josep Vins. El tast anirà a càrrec dels mateixos cellers elaboradors i també es comptarà amb la participació del Sr. Xavier Pié (saxo soprano) i Miguel Alberto Cruz Carmona (guitarra) que ens maridaran el tast amb música del seu darrer disc "Rutes". El preu per assistir a Divendres di Vins és de 5 Euros i podeu fer les vostres reserves trucant al Consell Regulador de la DO Terra Alta al telèfon 977 42 12 78 en horari d'atenció al públic (9 a 14 hores de dilluns a divendres).

A més del Divendres di Vins també es comptarà amb la participació de l'artista terraltina Anna Carbó, filla d'Horta de Sant Joan, que exposarà les obres del seu primer treball "2a vida", elements recuperats de la natura que tenen una altra oportunitat de tornar a la vida en forma de joia". (veure document adjunt).