Cercar en aquest blog

8/25/2015

OBERTURA DE TWIST, L’ESCOLA DE BALL DEL CBE JESÚS

El CBE Jesús creat fa 6 anys inauguren una nova escola de ball. Amb el nom de TWIST ofereix  ara unes magnífiques instal.lacions al més alt nivel. Més de 300 metres quadrats , amb dues pistes de pàrquet, enllumenat LED d'alta eficiència , climatització i so, de la mà de quatre dels ballarins més pretigiosos i amb més renom a les nostres terres i que estan portant el nom de Jesús i de Tortosa per tot el món.

Nicolas Garcia i Masha Turlupova,  fundadors del club, han estat quatre anys consecutius al pòdium del campionat d'Espanya. Ha estat escollits com a millor parella d'Espanya a 3 mundials i a 4 europeus. 

Campió d'Espanya professional al 2012 i campiona South Europe Latin championship 2011, respectivament. Actualment  -top 20 al ranking internacional- compaginen la seva carrera professional  entrenant parelles a Àsia i a l'escola del CBE Twist.

Mercè Llorca i Giuseppe Sgroi, entrenadors titulats per la FEBD de màxima categoria en standard i llatí Subcampions  d'Espanya en standard aquest 2015, escollits com a representants espanyols en campionats del món i d'Europa. Tres cops campions de Catalunya en Standard i 10 balls, formen part actualment de l'equip nacional representant el país en competicions nacionals i internacionals.

Tots quatre ballarins en actiu que aporten les últimes novetats en el món del ball sempre amb el mestratge que dóna l'experiència adquirida durant tots aquests anys entrenant parelles i participant en competicions. Realitzen un seguiment pesonalitzat de cada parella mitjançant classes particulars, tècniques i entrenaments dirigits.

A Twist ofereixen  ensenyament en dos grans àmbits. D'una banda entrenament i preparació física per a les parelles de competició en les modalitats de llatins, standard, hip-hop i dansa coreogràfica, en les diferents categories d'edat, juvenil, junior, youth, adult i senior.  Aquestes parelles  participen en els Campionats de Catalunya, i en competicions d'àmbit nacional i internacional. A més de la competició estrictament,  ballen en exhibicions que es realitzen a diferents poblacions de les nostres comarques, essent la més significativa la realitzada en el marc de les festes majors de Jesús i enguany per primer cop la del dimenge 6 de setembre, dia de la Cinta a Tortosa.

Un segon àmbit, com alternativa a la competició,  amb activitats lúdiques i esportives que permeten tant millorar la salut i la forma física com gaudir d'una bona estona. No cal tenir cap tipus d'experiència prèvia.  Grups de salsa, ball de saló, batxata, zumba®, kizomba , roda cubana, balls tropicals, ball en línea,…impartits per monitors i instrutors titulats. Les activitats s'estructuren per edats i nivells , en diferents franges horàries de matí i tarde amb l'única finalitat de passar-ho bé. Al llarg de l'any s'organitzen a més esdeveniments especials per difondre el ball com ara masterclass, jornades de l'esport,…També s'ofereixen classes per a nuvis i pubilles i pubilletes .

Divendres 28 d'agost s'inaugura el nou local i la primera setmana de setembre es celebrarà una Jornada de portes obertes a tothom que vulgui conèixer de la mà de Mercè i Giuseppe les instal.lacions i serveix que s'ofereixen.