Cercar en aquest blog

8/22/2015

Romeva: “Farem que aquesta llista sigui cada vegada més gran”

Junts pel Sí ha presentat aquest migdia a Tortosa la campanya "Fes-te candidat pel Sí" i els candidats de la demarcació de Tarragona. "Farem que aquesta llista sigui cada vegada més gran. Som la il·lusió del Sí per fer un país més pròsper i més just", ha dit el cap de llista de la candidatura, Raül Romeva, sobre la campanya que ja suma més de 41.000 suports i que vol convertir Junts pel Sí en la llista electoral més llarga d'Europa.

"Necessitem un mandat democràtic i només ho aconseguirem si aquesta llista té una incontestable majoria" ha dit Romeva, i ha afegit: "Hem de guanyar per asseure'ns a negociar amb Espanya i Europa, negociarem sobre el com perquè el què el tenim molt clar".

A més de Raül Romeva també ha intervingut Germà Bel, cap de llista de la demarcació de Tarragona: "No hi ha ningú que administri el vot pel no a Catalunya, el vot pel no s'administra des de Madrid, centralitzant i fent més rígida la possibilitat de millorar". Carme Forcadell, núm. 2 per Barcelona, ha parlat sobre el resultat a les eleccions: "Tenim raons, arguments, propostes i la força de la gent, això ens fa guanyadors. Amb 68 diputats volem començar un procés constituent".

També ha parlat Lluís Salvadó (núm. 6 per Tarragona) qui ha afirmat que "hem acabat esgotats de buscar solucions per Catalunya dins l'Estat Espanyol", i Meritxell Roigé (núm. 8) que ha obert l'acte afirmat que "ens toca anar junts per aconseguir el millor resultat aquest 27-S".

La campanya "Fes-te candidat pel sí" va superar el seu primer objectiu de reunir 13.500 suports en només 24 hores, després de la seva presentació a Barcelona a principis de mes.  Les adhesions continuen obertes al web www.juntspelsi.cat.

La ruta de Romeva

Romeva va iniciar ahir una ruta de quatre dies per diverses poblacions començant per Ulldecona, avui ha estat a Reus, Tortosa i acabarà el dia en un acte a la presentació de la campanya per sumar suports a Tarragona.

La ruta seguirà fins dimarts que ve i participarà en la presentació de "Fes-te candidat pel Sí" a Girona, Lleida i Barcelona. El mateix Raül anuncia a través del seu compte de Twitter @raulromeva, i també a través dels compte @juntspelsi, les seves parades a tot el territori i més detalls sobre la ruta.