Cercar en aquest blog

10/05/2015

Circuit Móra d’Ebre va acollir la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Karts 2015




El Circuit Móra d'Ebre va acollir el 3 i 4 d'octubre la penúltima prova de la temporada dels campionats de Catalunya de kàrting. La cita va aplegar més d'una seixantena de participants repartits en les categories Benjamí, Aleví, Cadet, Júnior, Sènior i Open Racc.

Els participants en les categories benjamí i aleví, que corrien junts, havien de completar 10 voltes al circuit. Entre els alevins, bona jornada per a Hugo Belda que es va imposar en les dues carreres. Especialment emocionant va ser la primera cursa amb constants avançaments entre els cinc primers pilots de la graella. La igualtat era màxima, amb fins a sis pilots en el mateix segons en creuar la meta final. Darrere de Belda es van classificar Eric Alanis, a tres centèsimes, i Santi Vallvé, tercer, a mig segon del vencedor. En la segona cursa, el podi el van completar Santi Vallvé i Miron Pingasov, segon i tercer, respectivament. Pel que fa als benjamins victòria per a Noa Gutiérrez en la primera carrera, per davant de Ekaitz Elorz i Carlo Marcello Lauria. Les posicions s'invertirien en la segona cursa, amb Carlo Marcello Lauria, primer, segona posició per a Ekaitz Elorz, i tercera per a Noa Gutiérrez.

La categoria cadet ofereix sempre màxima emoció. Prova d'això és que en les dues carreres els quatre primers pilots van crear la línia de meta en el mateix segon. La victòria en la primera cursa va ser per a Lino Collado, amb Ayrton Fontecha en segona posició, a només una dècima. Rubén Moya completaria el podi després d'una intensa lluita per la tercera plaça. Molt disputada va ser també la segona cursa, amb constants canvis de posicions entre els primers classificats durant tota la carrera. El triomf va ser per a Daniel Tkachenko, amb Rubén Moya, en segon lloc. Ayrton Fontecha seria tercer.

Doble triomf de Carlos León en la categoria Júnior, amb dues victòries que el permetran sumar bons punts de cara al campionat. En la primera cursa, León es va situar primer des dels primers compassos de la carrera, una posició que no deixaria fins al final. La lluita més aferrissada va ser la protagonitzada per Gerard Tinoco i Marc Fugardo, segon i tercer respectivament. Més disputada va ser la segona cursa. La va guanyar de nou Carlos León, tot i que durant algunes voltes va arribar a rodar líder Marc Fugardo, que al final acabaria en segona posició, a mig segon del guanyador. El podi el va completar Alejandro Fleta.

Victòria sense discussió per a Laia Fontecha en la categoria Sènior. La jove pilot es va imposar en les dues carreres, programades a 12 voltes. La composició dels dos podis va ser idèntica, amb Daniel Martínez, segon, i Germán Cabrera, tercer.

Els participants de l'Open RACC havien de completar 8 voltes al Circuit Mora d'Ebre. La primera cursa va ser molt disputada, amb constants avançaments i canvis de líder. La victòria va ser per a Arnau Tomàs, que va creuar la línia de meta 1,6 segons per davant d'Onofre Sornosa. El podi el va completar Marc Güell. Canvi de posicions al podi en la segona carrera, amb triomf ara d'Onofre Sornosa. Sortint des de la primera línia de la graella, Sornosa es va situar al capdavant ben aviat i, en un final ajustat, es va imposar per menys de mig segon a Arnau Tomàs. El tercer lloc va ser per Arnau Ràfols.