Cercar en aquest blog

10/07/2015

Curs "Els ocells de la Terra Alta"

L'Escola de Natura Pincapall organitza el curs "Els ocells de la Terra Alta", el dissabte 24 i el diumenge 25 d'octubre de 2015. Sortida pràctica: La sortida de dissabte a la tarda es farà a prop de Gandesa. El diumenge la sortida es farà a la zona de la Pobla de Massaluca. Lloc de trobada: Gandesa. 

L'objectiu del curs és ensenyar a diferenciar les espècies més comuns de la comarca, en quins hàbitats viuen i com detectar-les. 

El programa d'activitats és el següent:

Dissabte 24 d'octubre 

De 9.30 ha 13.00 h. Coneixerem les espècies més comuns que podem observar a la Terra Alta, tant al Port com a les zones agrícoles. Quins són els millors punts de la comarca, el material que hem d'emprar, etc. 

De 17.00 h a 20.00 h. Sortida de camp per a conèixer les espècies més comuns, veure en quins hàbitats es mouen i com detectar-les. 

Diumenge 25 d'octubre 

De 9.00 h a 13.00 h. Sortida de camp. En aquesta sortida ens centrarem en les aus rapinyaires, aprendrem quines són les espècies més comunes a la Terra Alta i els trets que ens permetran diferenciarles. 

El professor del curs serà Pere Josa és tècnic en gestió forestal i paisatgística i consultor de fauna, especialment centrat en ornitologia i en estudis basats en l'anellament. En els últims anys ha participat en diferents programes de seguiment de biodiversitat a Catalunya. 

Les persones inmteressades poden sol·licitar informació i fer les inscripcions trucant al telèfon 608 865 566 o enviant un missatge a info@picampall.org o a la web www.picampall.org. Els preus són: Adults: 25€ socisde l'Associació d'Ornitologia de les Terres de l'Ebre; 35€ no socis. Menors de 18 anys: 20 € socis, 30 € no socis.

L'activitat compta amb el suport del Consell Comarcal de la Terra Alta i de l'Ajuntament de Gandesa.