Cercar en aquest blog

10/05/2015

El Consell Comarcal assessora empreses per ampliar els productes turístics del Baix Ebre

Amb l'objectiu d'ampliar el ventall de productes turístics que ofereix actualment la comarca del Baix Ebre i millorar la competitivitat del sector, el Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dimecres, dia 7 d'octubre, una nova sessió d'assessorament individualitzat per a empreses turístiques.

Aquesta iniciativa, la tercera que es fa enguany, s'engloba dins dels seminaris de Creació de Producte Turístic en el marc del projecte Treball a les 7 comarques: Baix Ebre Avant 2015.

El Consell Comarcal ofereix aquestes sessions a empreses turístiques, productors agroalimentaris,   institucions i emprenedors amb projectes avançats. L'assessorament individualitzat va a càrrec de l'empresa DCB Turisme i Desenvolupament Local i consta de sessions d'una hora en què es tracten temes vinculats a la creació de producte, comunicació, comercialització o accés a diferents mercats. En aquestes sessions, que se celebraran al centre d'inspiració turística EbreTerra de Deltebre, també es donarà suport a la preparació de productes per incorporar al Dossier Professional de Productes Turístics del Baix Ebre, que s'integra actualment d'una trentena de propostes.

Per al 21 d'octubre s'ha programat la quarta i última sessió de 2015 d'assessorament individualitzat. Les empreses i entitats interessades poden fer la inscripció a www.baixebre.cat.

El projecte Treball a les 7 comarques: Baix Ebre Avant 2015, que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofinançades des del Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.