Cercar en aquest blog

11/18/2015

Comencen les obres al carrer Major i entorn de l'Església

Aquest dimecres, 18 de novembre, han començat les obres de la nova pavimentació del carrer Major i de l'entorn de la plaça de l’Església. Una intervenció urbanística que té per objectiu la millora del Nucli Antic de Riba-roja d'Ebre. L'Ajuntament preveu que els treballs tinguin una durada aproximada d'una setmana. Durant aquests dies, l'accés estarà restringit al trànsit.

L'obra ha de donar solució als problemes de caigudes del veïnat que ocasiona el mal estat del ferm del carrer. Els treballs de pavimentació del carrer Major consistiran a rebaixar 4 centímetres el formigó ja existent per tornar a asfaltar de nou tot el tram del carrer i voltants de la plaça de l’Església, en total 3.090 metres quadrats de via urbana.

L’empresa Arnó és l'encarregada d'executar les obres per un import de 44.455,52 euros. El pressupost inclou també la pavimentació del carrer Progrés i del final dels carrers de La Pau i Xiprer.

La meitat del cost de la pavimentació d'aquests carrers, 21.342,52 euros, prové del crèdit a llarg termini de 200.000 euros que l'Ajuntament va signar a finals d'octubre amb el BBVA. Uns diners que es destinaran íntegrament a finançar inversions per al municipi, com és el cas d'aquesta actuació o de la partida de 159.711,97 euros previstos en el projecte d'arranjament del carrer Sequer.