Cercar en aquest blog

11/18/2015

Els emprenedors de la Terra Alta aprenen a crear plataformes de venda en línia

Avui ha tingut lloc a Gandesa un curs per a emprenedors i petites mitjanes empreses de la comarca amb l'objectiu de donar a conèixer les claus per a crear una plataforma de venda en línia, sota l'organització del Consell Comarcal de la Terra Alta. Hi han assistit quaranta alumnes, emprenedors i representants de petites empreses de la comarca, interessats en la temàtica de la sessió, que ha sigut impartida per consultors de l'empresa TACTIC. Consultora Informatica, als locals Centre Empresarial de la Terra Alta. Aquesta activitat formativa es tornarà a programar el dia 20 de novembre, de 9.30 h a 12.00 h.

Altrament, també s'organitza el curs "Aprendre a promocionar el teu negoci", que s'impartirà els dies 25 i 27 de novembre, de 9.30 h a 12.00 h, i tractarà sobre les principals eines de publicitat en línia, tant gratuïta com de pagament, i l'impacte del SEO i de la publicitat en les diferents plataformes i xarxes socials (Google, Facebook, Google Shopping). També es donaran a conèixer el sistemes de correu electrònic i màrqueting MailChimp, que ajuda a arribar directament al client.

Aquests cursos els impartirà una consultora informàtica i s'emmarquen en el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, amb el finançament del Ministeri de Sanitat i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.