Cercar en aquest blog

11/25/2015

Dinou candidatures opten als guardons de la Festa de l'Esport Local de Móra d'Ebre 2015

El divendres 27 de novembre, a les 20.30 h, tindrà lloc al teatre municipal de La Llanterna de Móra d'Ebre la II Festa de l'Esport Local, acte de reconeixement social del municipi que pretén premiar l'esforç de les entitats i persones implicades en l'esport, ja siguin esportistes, tècnics o d'altres persones relacionats amb el món de l'esport local. L'acte l'organitzen la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Móra d'Ebre i Societat Esportiva Móra d'Ebre, amb la col·laboració de les entitats esportives de la població.



La Festa de l'Esport Local atorgarà guardons al millor esportista local de 2015, categoria on s'han presentat vuit candidatures; al millor equip local 2015 (sis candidatures), i a la millor entitat o tècnic d'esports local 2015 (5 candidatures).

La relació de categories i candidats és la següent:

CATEGORIA MILLOR ESPORTISTA LOCAL 2015


● JORDI PORTA ALLENDE

Soci de la Penya Ciclista que aquest any vinent disputarà la Copa Espanya i les voltes més importants en l'àmbit estatal, com són la Vuelta Pamplona, la Vuelta Talavera i la Vuelta Valladolid, amb el nou equip Goerna-Ecotisa-Mapei Zaragoza. Candidatura presentada per la Penya Ciclista Ribera d'Ebre,

● ÁLVARO CURTO PERAL

Tota una vida dedicada a la pràctica de l'esport, especialment a l'atletisme i el futbol. Sempre ha estat involucrat en la difusió de la pràctica esportiva en general i ha col·laborat, entre d'altres, amb el Club de Tir Olímpic de Móra d'Ebre, amb la Penya Ciclista Ribera d'Ebre, amb el Club Nàutic i amb el Club de Petanca. Candidatura presentada per l'Agrupació de Veterans de Futbol Móra d'Ebre.

● ARNAU BARGALLÓ MONCLÚS

Aquesta darrera temporada el jove atleta ha estat el primer classificat en totes les curses de cros de la Ribera d'Ebre i medalla d'or en totes les proves dels Jocs Escolars Comarcals. Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Col·legi Santa Teresa.

● JOAN ROCA

Un veterà jugador del Club de Petanca de Móra d'Ebre que continua en actiu i que ha guanyat innombrables campionats al llarg dels anys. Candidatura presentada pel Club Petanca Móra d'Ebre.

● RAFA LLANOS PELEGRÍN

Es va proclamar campió de Catalunya de Jiu-Jitsu a Barcelona.
Amb tots els combats guanyats, es va classificar per al Campionat d'Espanya de Jiu-Jitsu, l'únic representant de Catalunya en la modalitat de Ne-Waza. És alumne del Club Judo Móra des de fa 24 anys. Candidatura presentada pel Club Esportiu Judo Móra.


● OXANA BONJORN GIRÓS

Integrant de l'equip d'handbol el CH Ascó-Lluís Viñas, campió de Catalunya Aleví Experts. Medalla de bronze al Campionat de Catalunya Infantil en pista coberta 1.000 metres llisos i magnífics resultats en molts campionats de cros i altres proves d'atletisme.

● ALEIX BONJORN GIRÓS

Medalla de plata en la categoria Aleví Masculí de Catalunya Marxa en Ruta, bronze en Marxa en pista i bronze al Gran Premi de Marxa "Ciutat de Viladecans" són alguns dels mèrits que acumula aquest jove atleta.

● ÁNGEL SÁEZ CAMBREDO

Campió d'Espanya masculí absolut en pesca d'aigua dolça i classificat per al Campionat Mundial 2016 a Bulgària. Va iniciar-se en les competicions oficials a l'edat dels 13 anys i acumula una llarga trajectòria en l'esport de la pesca.


CATEGORIA MILLOR EQUIP LOCAL 2015


● CLUB FUTBOL SALA MÓRA D'EBRE

Ha assolit la permanència a la màxima categoria provincial de Tarragona, i ha finalitzat la temporada 2014/2015 en sisena posició.

● CLUB D'HANDBOL ASCÓ ESCOLA LLUÍS VIÑAS ALEVÍ FEMENÍ

Campió de Catalunya de la categoria Aleví Femení "Expertes" Top 4 per primer cop a la història del municipi i de la província en la temporada 2014-2015. Un equip molt jove amb moltes experiències viscudes que està preparant-se per a nous reptes.Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Escola Lluis Viñas.

● JUDO BENJAMÍ

Va participar al Campionat de Catalunya de Judo el passat mes de maig a Palamòs (Girona), que va comptar amb més de 300 judoques d'arreu de Catalunya, i on el Club Judo Mora va aconseguir molt bons resultats. Candidatura presentada pel Club Esportiu Judo Móra.

● FUTBOL SALA PREBENJAMÍ SANTA TERESA

Va ser el primer equip classificat a la lliga comarcal després d'una bona actuació dels seus joves jugadors. Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Col·legi Santa Teresa.

● FUTBOL SALA BENJAMÍ A LLUÍS VIÑAS

Ha estat segon a la lliga del Consell Esportiu de la Ribera d'Ebre després de mantenir un alt nivell durant tota la temporada. Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Escola Lluis Viñas.

● FUTBOL SALA BENJAMÍ B LLUÍS VIÑAS

Primer a la lliga del Consell Esportiu de la Ribera d'Ebre després d'una meritòria temporada amb un estil de joc constant partit a partit. Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Escola Lluis Viñas.


CATEGORIA MILLOR ENTITAT / TÈCNIC O DIRECTIU LOCAL 2015


● JOAN RAMÓN PEDRET

Tècnic d'atletisme. Destaca per la seva capacitat de motivar i potenciar l'esport a l'escola. El curs passat va aconseguir que el Col·legi Santa Teresa fos el centre amb més participació als Jocs Esportius Escolars de la Ribera d'Ebre. Candidatura presentada per la secció esportiva de l'AMPA Col·legi Santa Teresa.

● LLUÍS SÁNCHEZ CASASOLA

Mestre, president i fundador del Club Esportiu Judo Móra, entitat que durant 26 anys ha difós les seves ensenyances de judo i jiu-jitsu a alumnes d'entre 3 i 55 anys. El passat mes de maig, l'Associació d'Arts Marcials Japoneses Dai Nippon Butokukai el va guardonar amb el 1r premi per una demostració de Jiu-Jitsu.andid Catura presentada pel Club Esportiu Judo Móra.

● MIGUEL SÁNCHEZ PINEDA

Directiu del Club de Bàsquet Móra d'Ebre durant 8 anys amb la màxima implicació, ha estat representant del club davant la Federació Catalana i altres institucions i s'ha encarregat de dur a terme una bona gestió col·laborant en tota mena de tasques. Candidatura presentada pel Club de Bàsquet Móra d'Ebre,

● JOSEP AMORÓS CANALDA

Entrenador de l'equip sènior masculí de rem en banc fix, a més a més ha donat suport tècnic a totes les categories inferiors del club. També s'encarrega del manteniment i la reparació de les embarcacions de l'entitat. Candidatura presentada pel Club Nàutic Móra d'Ebre.

● PACO MUÑOZ SAAVEDRA

Entrenador del Club Esportiu Olímpic Móra d'Ebre durant les temporades 2014-2015 i 2015-2016. Sota la seva direcció, l'equip ha ascendit a 3ª Catalana. També és coordinador del futbol base del FC Ascó.