Cercar en aquest blog

11/06/2015

Sessions de formació per a emprenedors a la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza dos cursos de formació per  a persones emprenedores i pimes a la Terra Alta al Centre Empresarial de la Terra Alta (Polígon industrial la Plana, parcel·la 33 de Gandesa), sota el títol de " Crear una plataforma online" i " Aprendre a promocionar el teu negoci", respectivament.

En primer lloc s'impartirà el curs "Crear una plataforma online", els dies 18 i 20 de novembre, de 9.30 h a 12.00 h. En aquestes sessions es tractarà sobre els passos clau per a implementar una plataforma en línia: aspectes operatius bàsics, aspectes legals i passos a seguir. També es tractarà sobre els diferents models de negoci i estratègies en entorns en línia, així com les principals plataformes utilitzades.

El curs "Aprendre a promocionar el teu negoci" s'impartirà els dies 25 i 27 de novembre, de 9.30 h a 12.00 h, i tractarà sobre les principals eines de publicitat online, tant gratuï-ta com de pagament, i  l'impacte del SEO i de la publicitat en les diferents plataformes i xarxes socials (Google, Facebook, Google Shopping). També es donaran a conèixer el sistemes de correu electrònic i màrqueting MailChimp, que ajuda a arribar directament al client.

Aquests cursos els impartirà una consultora informàtica i s'emmarquen en el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, amb el finançament del Ministeri de Sanitat i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.