Cercar en aquest blog

3/22/2016

Impuls de la competitivitat empresarial a través de l’eficiència energètica i les telecomunicacions a les empreses del Montsià

El Consell Comarcal del Montsià i el Grup empresarial cooperatiu Uni.Co SCCL, a través de CRESOL Solucions Energètiques Locals SCCL i Montsià Actiu, han signat un conveni de col·laboració per implementar un pla de millora energètica i telecomunicacions a les empreses del territori.

El servei consisteix en l'elaboració d'una diagnosi gratuïta d'eficiència energètica i telecomunicacions i un pla de propostes de millora per part dels professionals de la cooperativa CRESOL Solucions Energètiques Locals SCCL a totes aquelles empreses que ho sol·licitin a Montsià Actiu, que en coordina les peticions.

Amb aquest nou servei Montsià Actiu amplia la cartera de serveis d'assessoraments amb l'objectiu d'enfortir la competitivitat i qualitat de les empreses. La presidenta de l'ens comarcal, M. Carme Navarro, ha valorat "aquesta col·laboració molt positiva per a 
totes les parts implicades; les empreses de la comarca reben un suport gratuït de qualitat, Cresol dóna a conèixer els seus serveis al territori i Montsià Actiu amplia la seva cartera de serveis". Per part de Jaume Castellà, president d'Uni.Co i soci de CRESOL "volem reivindicar-nos com a consultoria energètica del territori ja que els nostres principals clients són de l'àrea metropolitana".

L'assessorament en eficiència energètica i telecomunicacions se suma als serveis de diagnosi digital, assessorament en estratègia empresarial, finançament, internacionalització i ocupació que ofereix Montsià Actiu gratuïtament al teixit productiu del territori.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.