Cercar en aquest blog

4/25/2016

Sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre per al proper dia dimarts 26/4/2016, a les 19:00 hores

1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió núm. 3/2016, de 30-3-2016.

2. Aprovació de les Bases que han de regir la concessió d'ajuts econòmics en matèria de menjador escolar per motius socioeconòmics i geogràfics a les famílies dels/de les alumnes d'escolarització obligatòria que no tenen dret a la gratuïtat d'aquest servei, en el curs .

3. Aprovació del conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els consells comarcals per a optimitzar la prestació dels serveis municipals (2016-2019).

4. Aprovació del conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre per a la realització del projecte Pla d'Ocupació de la Ribera d'Ebre, titulat Manteniment d'entorns urbans a la Ribera d'Ebre.

5. Proposta de moció de la Unió de Pagesos de Catalunya davant la il·legal valoració cadastral de les construccions indispensables pel desenvolupament de l'agricultura, la ramaderia i la silvicultura.

6. Presa de coneixement i ratificació de decrets de Presidència.

7. Control i fiscalització de la resta d'òrgans de Govern, I: Decrets de Presidència, Resolucions de Gerència, i actes de les sessions de la Junta de Govern Local.

8. Control i fiscalització de la resta d'òrgans de Govern, II: Altres informacions.

9. Precs i Preguntes.