Cercar en aquest blog

4/25/2016

Tercera edició de la Cursa de les Cigonyes a Flix

El proper dissabte 7 de maig tindrà lloc a la Reserva Natural de Sebes – Flix la tercera  edició de la Cursa de les Cigonyes. Aquesta iniciativa que va sorgir ja fa tres anys de la proposta d'un grup de corredors locals que venen a fer esport de forma habitual a la Reserva de Sebes i que consideren que és un entorn únic per promocionar l'esport a la natura. Des de la Reserva i del Grup de Natura Freixe es donà ple suport a la iniciativa que ja en la seva primera edició va ser tot un èxit de participació. 

Com portem fent en les altres edicions, serà una prova apta per tots els nivells amb una cursa de 5 km i una de 10 km. Es pot fer tant caminant com passejant o competint. En acabar les dues curses, que surten simultàniament, es faran curses infantils en circuits habilitats especialment al voltant del Mas del Director, centre d'informació de la Reserva. 

La cursa també tindrà un component solidari, ja que part de la seva recaptació anirà destinada a una capta solidària per adquirir aliments i productes de higiene per a nadons de famílies amb dificultats. Els encarregats de repartir-ho seran els serveis socials del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. A banda es poden realitzar donatius al llarg de tot el cap de setmana i a la Festa de les Cigonyes de l'endemà dia 8 de maig. 

Enguany, els primers 200 inscrits en el total de les dues proves rebran com a obsequi una motxilla de la cursa i un val per a "pasta-party" al final de la prova. 

Els trofeus de la cursa els aporta La Caixa i entre els organitzadors-patrocinadors també hi ha l'Ajuntament de Flix, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Bonpreu, Zurich, 

L'Anjub, Bricoflix, Vilar riu de Baix, Òptim i ANAV. Els premis per a la cursa seran: 

1er 10 Km - Trofeu, nit hotel i esmorzar per dos persones al Vilar Riu de Baix, lot 4 cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 3/4. 

2on 10 Km - Trofeu, lot 4cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 1/2. 

3er 10 Km - Trofeu, lot 4cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 1/2. 

1era 10 Km - Trofeu, nit hotel i esmorzar per dos persones al Vilar Riu de Baix, lot 4 cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 3/4. 

2ona 10 Km - Trofeu, lot 4 cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 1/2. 

3era 10 Km - Trofeu, lot 4 cerveses l'Anjub, ampolla oli Mas de Pitoia 1/2.