Cercar en aquest blog

6/20/2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el I Premi fotogràfic de la Gent Gran del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre convoca el I Premi fotogràfic del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre amb l'objectiu d'estimular la creativitat i difondre les activitats que la gent gran porta a terme per envellir d'una manera sana i activa.

Segons estableixen les bases, la participació és oberta a totes les persones majors de 65 anys que estiguin empadronades a la comarca. Cada autor pot presentar un màxim de tres fotografies, que han de ser inèdites i no haver estat premiades ni publicades en cap altre certamen.

La temàtica objecte d'aquesta convocatòria és "Descobrir el Baix Ebre", per tant es valoraran aquelles fotografies que posin de relleu tant els espais, les persones i la cultura de la comarca. L'autor de la fotografia guanyadora s'endurà un premi en metàl·lic de 370 euros (subjecte a retenció d'IRPF).

La documentació per prendre part a la convocatòria s'ha de presentar en el Registre General del Consell Comarcal del Baix Ebre, carrer Barcelona nº 152, Tortosa i en horari de 9 a 14h, de dilluns a divendres. El termini per a la presentació de les sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació en el BOP de Tarragona de l'anunci de la convocatòria.

Els participants a la convocatòria del premi, hauran de presentar la següent documentació: fotografia en format original i digital, de mida 20x30 i realitzada en qualsevol tècnica fotogràfica, en blanc i negre o color, sobre paspartú de mida 40x50; fotografia en format digital en format JPG amb una resolució de 8MB, i una fotocòpia del DNI de l'autor. Per cada fotografia s'aportarà la següent informació: nom i cognoms de l'autor, telèfon, el títol de l'obra i text explicatiu de la imatge amb una extensió no superior a 200 caràcters.

Les fotografies a concurs s'hauran de presentar com a màxim el dia 18 de novembre de 2016. La resolució i acte d'entrega del Premi tindrà lloc durant el mes de desembre de 2016. Les fotografies presentades, incloses les guanyadores es podran veure col·lectivament en l'acte de lliurament de premis.