Cercar en aquest blog

7/07/2016

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, visita activitats d’estiu per a joves a les Terres de l’Ebre

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, visitarà dilluns un casal d'estiu, dos camps de treball i unes colònies esportives a les comarques de les Terres de l'Ebre per seguir-ne de prop el desenvolupament. Ho farà acompanyada de la coordinadora de Joventut a les Terres de l'Ebre, Norma Pujol.

A les 11.30 hores del matí, la directora general visitarà una activitat que tindrà lloc al Barranc del Llop del camp de treball "Alfara de Carles: cuidem els Ports", que de l'1 al 15 de juliol acull onze nois i noies de 18 a 25 anys en aquest poble del Baix Ebre. Els participants a l'activitat faran tasques de manteniment, conservació i restauració dels hàbitats naturals de l'entorn del barranc del Llop, així com de condicionament de diversos abeuradors de la zona. També crearan material informatiu on s'informi de les espècies vegetals que els passejants poden trobar pel camí.

Marta Vilalta donarà a conèixer les dades del nombre d'activitats i de participants que Joventut preveu que aquest estiu tinguin lloc a les comarques de les Terres de l'Ebre.