Cercar en aquest blog

9/08/2016

L'Ajuntament de Móra d'Ebre aporta 4.000 euros a l'Associació Jeroni de Moragas


L'Ajuntament de Móra d'Ebre aporta 4.000 euros a l'Associació Jeroni de Moragas

L'Ajuntament de Móra d'Ebre i l'Associoació Jeroni de Moragas van signar el dia 8 de setembre un conveni a través del qual el consistori morenc aporta 4.000 euros per a col·laborar amb l'entitat d'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual amb seu a la població.

El conveni el van firmar a la Casa de la Vila l'alcalde, Joan Piñol,  i Josep Forment, en representació de l'Associació Jeroni de Moragas. Aquesta entitat, amb 36 anys d'història, té com a objectiu cobrir les necessitats personals i socials de persones amb discapacitat intel·lectual i procurar pel seu desenvolupament personal, educatiu, de treball i d'oci.

L'entitat, a través de la Fundació AJEM, és titular de dos unitats de convivència amb una capacitat per a 24 persones. L'associació presta els serveis de centre d'educació especial, servei de teràpia ocupacional i centre especial de treball, i atén vora un centenar de persones amb discapacitat intel·lectual de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Priorat i el Baix Camp.

El conveni té una durada d'un any i es podrà prorrogar de forma tàcita.