Cercar en aquest blog

10/15/2016

El CERE organitza un Taller d’Escriptura gratuït, que es realitzarà a Flix i que va adreçat a totes les edats

El  Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE ) aposta per fer arribar la literatura i l'escriptura a totes les edats, i ho farà mitjançant el Taller d'Escriptura, que s'impartirà de forma gratuïta. Els tallers s'impartiran a la seu del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (C/ Sant Jordi, 3), a Flix, a partir de finals d'octubre. Les classes les realitzarà el professor Albert Guiu Bagés, llicenciat en Filologia Hispànica i professor de Llengua i Literatura.


Amb aquest taller les intencions del CERE són, principalment, incentivar i millorar la creació literària, tot i que de manera secundària sorgeix una possibilitat interessant i lúdica per les persones que s'hi formaran. Ho farà amb tots els membres que s'hi vulguin apuntar, independentment de la seva formació educativa. Els punts claus d'aquest taller seran la lectura de poemes, narració curta escrita pels alumnes, la lectura de fragments d'autors i autores clàssics, un comentari de l'obra i de la forma com pensem que va ser escrita, a més d'exemplificacions d'escriure amb aquell estil o sobre un tema tractat. En tots els casos la feina d'escriptura serà llegida a la sessió següent.


Les persones interessades en fer aquest curs podran fer les inscripcions fins al dia 20 d'octubre a través del correu electrònic de l'entitat (cere@riberadebre.org), o bé a través del telèfon 977410521.


Albert Guiu Bagés


Escriptor de Flix, llicenciat en Filologia Hispànica i professor de llengua i Literatura. Des de fa anys compagina la docència amb les col·laboracions en diverses revistes i diaris i l' activitat literària. Ha estat guardonat en diversos certàmens, tant de narrativa curta com de poesia.