Cercar en aquest blog

10/25/2016

L’Ajuntament de Tivissa reconeix la iniciativa solidària del veí Oscar Griñó

El saló de plens de l'Ajuntament de Tivissa ha acollit aquest migdia una recepció oficial a l'atleta Oscar Griñó, un veí de la població que ha completat amb èxit la iniciativa solidària Salut i cames per recaptar fons destinats a la recerca i la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa ha comptat amb el recolzament de l'Ajuntament de Tivissa.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha donat la "benvinguda a casa" i ha expressat l'"agraïment i la satisfacció" del consistori per la iniciativa d'Oscar Griñó. L'alcalde tivissà, que ha lliurat un obsequi record a l'atleta, ha demanat "que el seu gest no sigui només una anècdota destacada sinó que serveixi també per continuar demostrant la condició de poble solidari que té Tivissa".

Per la seva part, Oscar Griñó ha explicat diversos aspectes de la iniciativa, les dificultats que s'ha trobat pel camí i algunes anècdotes viscudes. Segons Oscar Griñó, la mitjana diària de quilòmetres recorreguts ha estat "d'uns seixanta", que han significat un total de 1380 quilòmetres de cursa a peu en solitari durant 22 dies, des del Cap de Creus fins al Cap de Finisterre, creuant els Pirineus i seguint pel camí del nord del popular camí de Sant Jaume. Griñó ha agraït "el suport de molta gent, de la família, de l'Ajuntament de Tivissa, i, sobre tot, la inestimable col·laboració del company Josep Gavira", que ha estat qui l'ha acompanyat durant el recorregut com a suport tècnic i d'intendència.

Pel que fa a la recaptació, destinada a la Fundació Sant Joan de Déu, Oscar Griñó ha avançat que "a dia d'avui, s'han recollit 3739 euros".