Cercar en aquest blog

10/13/2016

Lliurament del V Premi IDECE per fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre

L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) ha organitzat la 5a edició del Premi IDECE, que serà lliurat el proper dimarts 18 d'octubre, amb l'objectiu de fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre, que premia la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l'Ebre.


És un premi que pretén reconèixer la creativitat i l'esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica: 1r. premi de 1.500 €; el 2n. de 1.000 €, el 3r. de 700 € i el 4t. de 500 €; a més de la publicació al web www.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi.


Els guardonats d'aquesta edició, en què s'hi han presentat un total de 24 treballs de l'alumnat dels centres de secundària ebrencs, rebran els premis en l'acte que tindrà lloc a les 18.00 hores a la seu de l'IDECE (av. Generalitat, 116) de Tortosa.