Cercar en aquest blog

11/28/2016

250 EMPRESARIS ASSISTEIXEN A L’ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMIS CAMBRA 2016




El jurat del Premis cambra va atorgar els guardons de la IV edició, a nou empreses del territori en les modalitats de Internacionalització, Innovació, Millor trajectòria, Responsabilitat Social i Emprenedoria, més  dos reconeixements a dos entitats per les seves iniciatives.



L'acte de lliurament de la 4a. edició dels Premis Cambra 2016 es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita, al pavelló firal, amb la participació de prop de 250 empresaris de les Terres de l'Ebre. Va comptat amb el patrocini de l'AJUNTAMENT DE SANT CARLES DE LA RÀPITA, REPSOL, CAIXABANK i NACEX. I amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona i el Col·lectiu de cuina de la Ràpita – Delta de l'Ebre i Merkamotor.


El lliurament dels premis ha estat presidit pel president de la Cambra de Comerç de Tortosa, el Sr. José María Chavarría, i del president de La Camara de Comerç d'Espanya, el Sr. José Luis Bonet Ferrer. I va comptat amb l'assistència i participació, entre altres, de l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, delegat del Govern, secretari d'Empresa i Competitivitat, presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, vicepresidenta del Consell Comarcal del baix Ebre, directora d'Empresa i Competitivitat, director de Ports de Catalunya, diferents alcaldes, regidors, membres del comitè executiu i ple de la Cambra, presidents d'Associacions Empresarials, i del president del Col·legi Oficial Duanes,


Els encarregats de conduir l'acte van ser la periodista ebrenca Clara Tena i el reconegut presentador de ràdio i televisió Llucià Ferrer. La nit també va comptar amb dues actuacions de gran nivell, la cantant Sabine Van Waesberghe, una apassionada del Jazz, del Góspel i la música Espiritual Negra. I de l'extraordinari saxofonista Jorge Cuscueta, que ha estat music saxofonista d'en Lluís Llach.


Seguidament, en el decurs d'un sopar on es van poder degustar productes autòctons de la nostra terra, es va desenvolupar l'activitat NETWORKING per a que tots els participants poguessin ampliar i fer nous contactes.






La nit també va tenir una part molt emotiva. Des de la Cambra de Comerç es va homenatjar al que fou durant nou anys, president de la Cambra de Comerç de Tortosa, el Sr. José Luís Mora. Que va rebre en mans del president de La Camara d'Espanya, el Sr. José Luis Bonet, la medalla d'or al Mèrit de la Cambra Oficial de Comerç de Tortosa. Un emocionadíssim José Luis Mora, va tenir unes paraules d'agraïment per a totes les persones que el van fer costat en tots el moments de la seva trajectòria, tant professional com personal.


En representació de les empreses guardonades, el Sr. Carlos Cabrera de l'empresa FERTILIZANTES GOMBAU S.L., va fer un discurs en la defensa dels valors de l'empresa i l'equip que la composa. En nom de tots els premiats va agrair la iniciativa que cada dos anys fa la Cambra de Comerç.


Els premis Cambra són un reconeixement públic a tot el sector privat ; teixit industrial, comercial i turístic de les Terres de l'Ebre que contribueix , amb el seu esforç dia a dia ,al desenvolupament social i econòmic del territori. De conformitat a les seves BASES, i reunits el membres del jurat ,

Es van atorgar els següents premis i reconeixements:





INTERNACIONALITZACIÓ

  • F. FAIGES, S.L.

  • GATON AFRICA




MILLOR ESTRATÈGIA I INICIATIVA

  • PAVOS Y DERIVADOS, S.A. (PADESA)

  • FRUTOS Y PIENSOS IMMACULADA, S.A.



INNOVACIÓ

  • FAKOLITH CHEMICAL SYSTEMS, SLU.

  • FERTILIZANTES GOMBAU, S.L.




EMPRENEDORIA

  • SERVEIS AGRARIS MAIVA. S.L.

  • ROYO FRUITS, S.L.



RESPONSABILITAT SOCIAL EMPRESARIAL

  • LABOREN DERTUSA, S.L.




El jurat dels premis ha acordat per unanimitat atorgar el reconeixement dels Premis Cambra 2016 a CONFRARIA DE PESCADORS VERGE DEL CARME DE SANT CARLES DE LA RÀPITA, i a POBLES VIUS DE RIBERA D'EBRE.