Cercar en aquest blog

11/16/2016

Activitats a Lo Pati d'Amposta

Activitats que tindran lloc aquest cap de setmana a Lo Pati – Centre d'Art Terres de l'Ebre, a Amposta, dins el cicle 360º, un gir orgànic.:

 

18:00 h. Xerrada/karaoke: I'm not a girl not yet a woman: una aproximació sincera al biopic-musical. Una acció de Fito Conesa, artista i també director i coordinador del projecte Habitació 1418 del MACBA.

 

19:00 h. Projecció del documental Imagine Waking Up Tomorrow and All Music Has Disappeared, de Stefan Schwietert (Alemanya / Suïssa 2015, 83'), presentat recentment al Festival In-edit de Barcelona i que aborda la filosofia de Bill Drummond i James Cauty, fundadors del grup  The KLF, sobretot es centra en la figura de Drummond  i intenta respondre  la pregunta: I si la música nasqués  avui sense memòria d'haver existit?

 

20:30 h. Concert de Las Bistec. Un duo performatiu-musical format per Carla Moreno i Alba Rihe, que compta amb Adrià Gil com a compositor i productor. Són una de les bandes més fresques del panorama tecnopop i s'han inventat per definir la seua música l'etiqueta electro-disgusting. Juguen amb la crítica social i artística i un humor irreverent, amb picades d'ull al costumisme nacional.

 

Paral·lelament es podrà veure l'exposició The Yaois (2011-2016) de Francesc Ruiz, inaugurada dissabte passat i que estarà instal·lada a Lo Pati durant tot el cicle 360º, un gir orgànic, fins al 10 de desembre.