Cercar en aquest blog

11/16/2016

Dia Internacional contra la Violència de Gènere a la Terra Alta

El dia 25 de novembre a la Terra Alta es commemorarà el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Amb l'objectiu de sensibilitzar la població que amb l'ajut de tothom es pot contribuir a eradicar aquests tipus de conductes, aquest any el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Terra Alta, juntament amb l'Institut Terra Alta i l'Institut Català de les Dones de les Terres de l'Ebre, organitza una representació teatral a càrrec dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Terra Alta, amb el títol "La festa", amb el text original de Marga Julià, sobre el micromasclisme. Aquesta obra ha estat creada específicament per commemorar aquest dia i es representarà a les quatre comarques de les Terres de l'Ebre.

Abans d'iniciar la representació es llegirà el manifest del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones, i en acabar la representació hi haurà l'actuació musical "El Cor de l'Institut batega fort contra la violència de gènere", a càrrec d'alumnes de l'Institut Terra Alta.

L'acte es realitzarà el proper dia 24 de novembre, a les 19.00 hores, a l'Institut Terra Alta de Gandesa.