Cercar en aquest blog

11/17/2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta cinc joves en atur durant sis mesos gràcies al programa de Garantia Juvenil

Aquesta setmana han començat a treballar al Consell Comarcal del Baix Ebre cinc joves menors de 30 anys que estaven a l'atur i inscrits al programa de Garantia Juvenil. Aquests joves s'han incorporat a la institució a través d'un contracte en pràctiques de sis mesos, subvencionat al 100 per cent pel Servei d'Ocupació de Catalunya a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.


El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i el conseller comarcal de Joventut, Enric Adell, els han donat la benvinguda i els han encoratjat a aprofitar aquesta oportunitat per  adquirir l'experiència que els facilitarà la incorporació definitiva al mercat laboral.


Les cinc persones contractades pel Consell Comarcal del Baix Ebre són dos auxiliars administratius, dos tècnics administratius i un tècnic informàtic, tres dels quals treballaran a la pròpia institució, un altre es destina a l'Arxiu Comarcal del Baix Ebre i el cinquè al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova.