Cercar en aquest blog

12/12/2016

La consellera Dolors Bassa visita Móra la Nova

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, acompanyada per la Directora dels Serveis d'aquest departament a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini, ha visitat aquest migdia per primer cop en el seu mandat la població de Móra la Nova, dins de la seua visita oficial que realitza avui a la comarca de la Ribera d'Ebre. A Móra la Nova, la consellera ha estat rebuda a la casa consistorial per l'alcalde Xavier Francesc Moliné i pels regidors de Promoció Industrial i Ocupació i Comerç, Laura Griñó; de Comunicació i Protocol, Eva Vallespí, i d'Urbanisme i obres, Carlos Trinchan. La consellera ha signat en el llibre d'honor de l'Ajuntament i, seguidament, s'ha desplaçat a les instal·lacions d'una de les empreses ubicades al municipi, Team Creative Group, per conèixer de primera mà el teixit empresarial local. En aquesta darrera visita a més dels regidors i de l'alcalde també ha acompanyat la consellera, la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Gemma Carim.

Team Creative Group és una empresa de projecció internacional que fa 4 anys que opera a la comarca de la Ribera d'Ebre, primer, des de la capital riberenca i des del setembre de 2014, es va instal·lar definitivament a  Móra la Nova. L'empresa disposa al polígon els Aubals d'uns 4.000 metres quadrats útils, distribuïts en 4 naus industrials i espais exteriors. Team Creative Group és una empresa especialitzada en el disseny i el muntatge de tot tipus d'actes i esdeveniments que dóna feina a una desena de treballadors principalment de la comarca, tot i que en determinats moments pot arribar a contractar fins a 60 persones d'arreu de país. El 70 per cent dels treballs que realitza aquesta empresa moranovenca els fa arreu d'Europa i el 30 per cent restant, a l'Estat Espanyol i Catalunya. Quant als seus clients, el gruix, un 70 per cent, són de l'Estat Espanyol (50%) i de Catalunya (30%) i el 30 per cent restant són estrangers.

La consellera Dolors Bassa estarà tota la jornada d'avui a la comarca riberenca. Aquest migdia ha visitat diferents instal·lacions empresarials a Flix, Riba-roja d'Ebre i Móra la Nova i aquesta tarda inaugurarà als baixos del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre la nova Oficina Jove de la comarca.