Cercar en aquest blog

12/12/2016

Presentació del primer Anuari ornitològic sobre el delta de l'Ebre El direct

or del Parc Natural del Delta de l'Ebre, Francesc Vidal, presentarà demà dimarts, 13 de desembre, a les 11 hores, el primer Anuari ornitològic sobre el delta de l'Ebre. També hi participaran els autors de la publicació, el responsable de l'àrea de protecció i recerca del parc, Toni Curcó, i l'ornitòleg expert i guarda de fauna David Bigas.


Anuari Ornitològic

L'anuari és el document on es fan públiques totes les observacions d'ocells més destacades que es produeixen cada any en aquest territori. El volum inclou els registres més interessants realitzats al llarg del 2014, i existeix la voluntat de donar continuïtat anual al projecte.

 

El delta de l'Ebre és conegut internacionalment per les aus. La seva elevada diversitat, les grans concentracions que assoleixen en determinades èpoques de l'any i la relativa facilitat amb la qual es poden observar són motius d'atracció per als naturalistes en general i per als ornitòlegs més exigents.

 

Amb aquesta nova publicació, el parc complementa la informació sobre els ocells encetada l'any 2012, quan es va publicar la Llista Patró dels ocells del delta de l'Ebre.