Cercar en aquest blog

3/10/2024

EL PSC INSISTEIX AL GOVERN EN LA CREACIÓ D’UN NOU PARTIT JUDICIAL A LA RIBERA D’EBRE

 "Pel PSC apropar els serveis als ciutadans és una de les nostres prioritats. Aquesta és una reivindicació històrica que els operadors jurídics del territori ho demanen". Quina confiança inspira aquest govern que sistemàticament incompleix els acords del Parlament, és pregunta Georgina Ebrí diputada del PSC.

En aquest sentit, el PSC ha formulat una bateria de preguntes adreçades a saber en quin estat es troben els acords adoptats sobre la viabilitat de crear un jutjat mixt de primera instància i instrucció a Móra d'Ebre, tenint en compte que la comarca de la Ribera d'Ebre no té partit judicial propi.

 Així mateix, vol saber si s'ha sol·licitat a l'Ajuntament de Móra d'Ebre si disposa d'algun local o edifici per poder acollir una seu judicial i, si el Departament de Justícia té previst adequar a Móra d'Ebre algun espai  per videoconferències judicials.

 "Des del PSC entenem que s'ha d'apropar la justícia als ciutadans, perquè no invertir en justícia provoca més injustícia, és per això que cal aquest jutjat a Móra d'Ebre, per descongestionar  altres jutjats de les Terres de l'Ebre que estan assumint una càrrega de treball molt gran, amb les conseqüències que això pot acabar comportant". Afirma Georgina Ebrí .