Cercar en aquest blog

4/18/2024

Nota del PSC sobre els fons de transició nuclear

PREOCUPACIÓ, I INDIGNACIÓ DEL PSC PERQUÈ ELS AUTÒNOMS NO PODEN PRESENTAR-SE EN LA PRIMERA CONVOCATÒRIA DEL FONS NUCLEAR, DIRIGIDA A LES EMPRESES.

La majoria del teixit empresarial de les Terres de l'Ebre no té opcions per tenir els ajuts del Fons Nuclear, tot i ser empreses els autònoms no estan contemplats, i això va en detriment de l'economia del territori,  no ho podem permetre, i a més a més va en contra dels acords de l'òrgan de govern. Exigeixo al delegat del Govern, i al conseller d'empresa que rectifiquin urgentment, posin remei i aportin solucions donat què el termini per a presentar les sol·licituds acaba el 6 de maig. Així de contundent ha estat Joaquim Paladella candidat del PSC al Parlament de Catalunya.

El PSC ha estat útil al territori des de l'oposició, propositiu i ha arribat acords per aportar recursos al mateix,  "el que no pot ser és que arribem a acords al Parlament  i el govern no els compleixi, posi bastons a les rodes sistemàticament. No ho poden fer pitjor!. Ha etzibat Joaquim Paladella

Al llarg de la legislatura que ara ha acabat amb intentat ser útils, la llei del Fons Nuclear ha estat un exemple, la llista llàstima és que no hàgim estat a temps d'aprovar la llei del Fons agrari perquè el govern ha convocat eleccions. Una llei que aportarà més recursos econòmics al territori perquè ens hi posarem immediatament, sense dilacions

"El PSC estem preparats per ser govern i des d'aquest aportarem més al territori. Aquestes eleccions els ebrencs i ebrenques ens hi juguem molt, això va de futur. Un govern  fiable, que doni estabilitat i seguretat jurídica, i el PSC ho garantim. Estem disposats a arribar a acords i complir-los, mà estesa com hem fet sempre ser útils, unir i servir".

En aquesta campanya no entrarem en polèmiques, volem explicar el nostre programa, i guanyar la confiança de la gent. La ciutadania reclama una bona gestió, anar a per les coses, passar pàgina. És el moment d'obrir una nova etapa a Catalunya. Volem millorar la vida dels ciutadans, de tots i totes visquin on visquin, recuperar l'excel·lència en els serveis públics. Així ho han expressat els candidats socialistes de l'Ebre, aquest matí en un cafè amb la premsa.