Cercar en aquest blog

6/05/2024

Entrega del tercer Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca

El Consell Comarcal de la Terra Alta us convoca a l'entrega dels guardons del tercer Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca, que tindrà lloc el pròxim dilluns 10 de juny a les 12 hores a la seu del Consell Comarcal.

El Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca s'adreça als alumnes de segon de Batxillerat de l'Institut Terra Alta de Gandesa i té per objectiu incentivar i valorar la investigació, l'aprenentatge, el sentit crític i la creativitat científica de l'alumnat de la comarca. Els premis es divideixen en dues modalitats: el Premi Doctor Ferran i Clua de Ciències i Tecnologia, i el Premi Joan Grijalbo Serres d'Humanitats i Ciències Socials. Cada premi està dotat amb 200 euros i un diploma acreditatiu que també s'atorga als finalistes de cada categoria.

En aquesta edició, els finalistes han estat tres treballs en cada categoria. Els temes d'investigació predominants han estat l'ús de tecnologies i la metodologia d'ensenyament en infants en la categoria d'Humanitats i Ciències Socials, i els fàrmacs, tractament mèdic i malalties en la de Ciències i Tecnologia.