Cercar en aquest blog

9/17/2024

Òmnium Terres de l’Ebre commemora el poeta Vicent A. Estellés

Durant el mes de setembre, Òmnium Cultural organitza més d'una cinquantena de "Festes Estellés" repartits arreu dels Països Catalans. Es tracta d'unes trobades per recordar la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. El format d'aquest homenatge s'inspira en els Burns Supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

Des d'Òmnium Terres de l'Ebre s'ha propiciat un "Sopar Estellés" a cada comarca:

- Divendres, 6 de setembre a Alcanar (ho organitza l'Ajuntament d'Alcanar).

- Divendres, 20 de setembre a Tortosa (Hotel Corona). Amb l'espectacle de poesia i música PLENS AL SOL (amb les veus de Fuensanta López, Josep Lluís Villa i Arturo Gaya i l'acompanyament musical de Sergi Trenzano i Kike Pellicer) i micro obert per a tots els assistents.

- Dissabte, 21 de setembre a Bot (Parc Municipal). Amb micro obert durant el sopar i després, espectacle Versegem amb menció a Estellés a càrrec de Cia Sinergia.

- Divendres, 27 de setembre a Miravet (Molí d'en Xim) Amb micro obert durant el sopar i després, espectacle Versegem amb menció a Estellés a càrrec de Cia Sinergia.