8/31/2007

S'obre el període d'inscripció als cursos de català per a adults

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de la xarxa de serveis de català de les Terres de l'Ebre, obrirà a partir del 3 de setembre (el 4 a Tortosa i el 5 a Gandesa) el període d'inscripció a trenta cursos de català per a adults adreçats a la població en general.

El curs 2007-2008 començarà el dia 24 de setembre, amb una oferta que inclou cursos de tots els nivells d’aprenentatge, amb diferents horaris i aules, que van des dels cursos inicials i bàsics per a no catalanoparlants als cursos de nivell intermedi (equivalent al certificat B), de suficiència (certificat C) i de proficiència (certificat D). També s’oferixen cursos dels nivells intermedi, de suficiència i de proficiència en la modalitat a distància per als alumnes que necessiten flexibilitat horària.

L'oferta preveu l'organització de cursos a les poblacions de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Amposta, Flix, Gandesa, Móra d'Ebre, el Perelló, la Torre de l'Espanyol i Tortosa. És previst d'ampliar la llista de cursos i poblacions durant les pròximes setmanes.

Les persones interessades es poden adreçar als serveis de català de l'Ajuntament de Tortosa i dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, i al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (carrer Nou del Vall, 9 de Tortosa; tel. 977 44 44 27, a/e terresdelebre@cpnl.cat).

També es pot obtindre informació actualitzada al web http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlterresebre/