Cercar en aquest blog

8/31/2007

Actes destacats de la Festa Major de Tortosa

Dissabte 1 de setembre

    19.30 h. Lliurament de la bandera de la ciutat a la Comunitat de Regants de l’Ebre.

    Lloc: Saló de plens de l’Ajuntament.

    20:00 h. Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta. Hi participaran representants dels municipis de les Terres de l’Ebre, d’entitats de la ciutat, dels pobles del municipi i de les penyes de la Cinta 2007. El recorregut serà amenitzat per la Banda Municipal de Música de Tortosa, la Banda de Música de la Lira Roquetense i la Unió Musical Mas de Barberans. L’Ajuntament de Tortosa convida a totes les tortosines i tortosins a participar a l’Ofrena amb vestits típics tortosins.

    Recorregut: Sortida des de l’Antic Escorxador Municipal fins al recinte del passeig central del Parc Municipal Teodor Gonzàlez.

Diumenge 2 de setembre

    10:30 h. Acte d’homenatge al tortosí absent i lliurament d’insígnies a càrrec de l’Il·lm. Sr. Ferran Bel i Accensi, Alcalde de Tortosa, i la Reina de les Festes.

    Lloc: Espai Sant Domènec.

    19:30 h. Solemne processó en honor de la Mare de Déu de la Cinta, presidida per l’Excm. i Rvdm. Sr. Bisbe de Tortosa. Farà el recorregut habitual amb l’acompanyament de la cort de bèsties, la Banda de Música de Tortosa i de la Lira Ampostina. Hi assistiran les autoritats, la reina i reina infantil, pubilles i pubilletes.

    El primer Majordom, Sr. Joaquim Homedes i Beguer, ha confiat l’estendard principal de la Reial Arxiconfraria al Reverendíssim Josep Maria Soler i Canals, Pare Abad de Montserrat, el qui ha designat borlistes a La Hermandad de Nª Sª de la Cabeza de Villar de Cañas, representada per la Sra. Rosana Martínez Díaz i a la Lliga contra el Càncer de Tortosa, representada pel Sr. Francesc Vallespí i Cerveto.

    24:00 h. Ball homenatge a la Reina de les Festes i a les pubilles de la Cinta 2007, amenitzat per l’orquestra Cimarrón.

    Lloc: Pavelló Firal de Remolins.

    Dilluns 3 de setembre

    12:00 h. 8è Premi Mossèn Ovidi Tobías “Dona’m la Mà”. Lliurament de premis en reconeixement als valors humans.

    Lloc: Espai Sant Domènec

    Organitza: Associació Dóna’m la Ma

    Col·labora: Cor Tyrichae i Orfeó Tortosí

    19:00 h. Inici del Coso Iris

    Lloc: A l’Avinguda de la Generalitat (enfront del Parc Municipal Teodor Gonzàlez).