Cercar en aquest blog

2/23/2012

CURSOS FORMATIUS AL PUNT TIC SANTA BÀRBARA

El Punt TIC Santa Bàrbara comença els cursos de formació del primer semestre del 2012. Com cada any, el Punt TIC Santa Bàrbara ofereix cursos de formació i alfabetització digital, un dels objectius principals del nostre punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC. És per això que al llarg de l'any organitzem cursos de formació i cursos d'iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.   

Els cursos programats són: 

Curs d'iniciació: Dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se en l'ús de les noves tecnologies. No cal tenir cap tipus de coneixement previ en l'ús de l'ordinador, només fan falta ganes d'aprendre. Donat el gran nombres d'usuaris interessats en aquest curs, s'han hagut de fer dos grups per poder cobrir tota la demanda. 

Curs d'internet i curs de xarxes socials: L'associació de Dones Planers de Santa Bàrbara volen continuar oferint a les seves sòcies la possibilitat d'aprendre i practicar noves aplicacions informàtiques, per això començaran un nou curs d'internet i un curs de xarxes socials. 

També continuaran les activitats formatives iniciades al setembre, la formació continua per a dones i les activitats extraescolars. Això significa que, actualment, un total de 94 usuaris estan participant en les activitats formatives del Punt TIC de la nostra població. 

El regidor de Noves Tecnologies, Antonio Ollés, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l'ús de les TIC. Així mateix, afirma que des del Punt TIC de la nostra població es continuarà treballant per poder oferir formació i activitats relacionades amb les noves tecnologies per seguir sent una població pionera a la nostra zona oferint aquest tipus de serveis i formació.