Cercar en aquest blog

12/09/2016

La consellera Dolors Bassa visita la comarca de la Ribera d'Ebre

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, visitarà el proper dilluns la comarca de la Ribera d'Ebre. La consellera començarà la jornada amb una reunió a les 10.30 hores amb el comitè d'empresa d'Ercros, a l'Ajuntament de Flix.

 

A continuació, a les 11.30 hores, la consellera es traslladarà la Riba-roja d'Ebre on visitarà les instal·lacions de la Zona Líquida, un espai de treball compartit, formació i incubadora d'iniciatives innovadores.

 

La consellera Dolors Bassa també estarà a Móra la Nova on visitarà l'Ajuntament i, posteriorment, a les 13.15 hores, es desplaçarà al polígon industrial Aubals per visitar l'empresa Team Creative Group.

 

A la tarda, a les 17 hores, la consellera inaugurarà als baixos del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre la nova Oficina Jove de la comarca. Amb la inauguració d'aquest servei el Departament completa a les Terres de l'Ebre el desplegament de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil. La nova Oficina Jove donarà servei als 3.194 joves de 16 a 29 anys de la Ribera d'Ebre.