Cercar en aquest blog

6/12/2008

SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE EL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D'EBRE I CREU ROJA DE MÓRA LA NOVA


El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i l'Assemblea Local de Creu Roja de Móra la Nova han signat aquesta tarda el conveni de col·laboració per l'emmagatzemen i distribució dels aliments provinents del Banc d'Aliments de Tarragona.

Amb aquest conveni, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre aporta una quantitat mensual de 100 euros.

L'Assemblea Local de Creu Roja de Móra la Nova celebra aquest 2008 el seu 25è aniversari.

Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre

El Ple ordinari del Consell Comarcal del Baix Ebre tindrà lloc el divendres dia 13 de juny de 2008, a les 12.00 hores, a la seu del Consell Comarcal, amb el següent ordre del dia:


1r- Aprovació de l’acta de la sessió de data 16 de maig de 2008

2n- Donar compte de resolucions de Presidència

3r- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb el Consorci per a la gestió dels residus de la comarca del Baix Ebre per a col·laboració en matèria de recursos humans

4t.- Aprovació, si escau, de les bases de selecció per a cobrir diferents llocs de treball vacant a l’oferta pública d’ocupació de l’exercici 2008.

5è- Aprovació, si escau, de la creació del Consell Consultiu de les persones amb discapacitat o amb diversitat funcional.

6è- Aprovació si escau, de les esmenes a la sol·licitud de subvenció per al pla comarcal del Joventut.

7è- Aprovació si escau, de la ratificació de sol·licitud de conveni en matèria de serveis socials

8è- Aprovació, si escau, de la ratificació de sol·licitud de subvenció per a diferents programes d’ocupació del Departament de Treball

.- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb el Consell esportiu del Baix Ebre

10è.- Aprovació, si escau, del conveni a signar amb el Consorci per a l’execució del pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre per a l’obtenció de la Carta Europeu de Turisme Sostenible al Parc Natural dels Ports.

11è- Propostes d’urgència

12è- Torn de control, precs i preguntes

CONVOCATÒRIA DE PLACES PER A GUIES DEL CASTELL

L'Ajuntament comunica que es convoquen dues places a mitja jornada per a guies del Castell de Móra d'Ebre. Els interessats poden presentar la seva sol·licitud acompanyada del seu curriculum fins el dia 19 de juny, al mateix Ajuntament en horari d'oficina.