Cercar en aquest blog

10/28/2009

Acció Social i Ciutadania obre dos nous serveis "Minuts menuts" a les Terres de l'Ebre

La Secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, presentarà el nou servei "Minuts menuts" a l'Aldea i a Alcanar. A la inauguració dels nous serveis també hi assistirà el director dels Serveis Territorials del Departament, Adam Tomàs.

 

El servei "Minuts menuts" és una iniciativa pionera, que vol oferir un temps de respir a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar. Es tracta d'un servei de guarda de nens i nenes que dóna resposta a aquelles necessitats no previstes o puntals dels seus pares i mares.

 

El servei "Minuts Menuts" es realitza en col·laboració amb les administracions locals (ajuntaments i consells comarcals), treballant en xarxa i utilitzant els espais ja creats o habilitats per a la primera infància. A la demarcació de les Terres de l'Ebre hi ha un espai "Minuts menuts" al Perelló i a tot Catalunya n'hi ha 19 en funcionament.

 

L'espai "Minuts Menuts" de l'Aldea s'ubica a Llar d'Infants (C/ Mossèn Alfonso/V-21) i el d'Alcanar a les dependències dels Serveis Socials Municipals (C/ Miquel Figueres, 12, entresol).