Cercar en aquest blog

10/28/2009

CiU demana al Conseller Saura un missatge de tranquil·litat i refer les relacions amb Unió de Pagesos

Xavier Pallarès, portaveu d'Agricultura de CiU, ha preguntat al Conseller d'Interior, Joan Saura, pels incidents en la manifestació d'Unió de Pagesos a Reus. En la sessió de control al Govern del Parlament de Catalunya, Pallarès ha exigit a Saura que "no continuï exaltant els ànims d'aquest sector, li demanem un cop més un missatge de tranquil·litat i que intenti refer les negociacions amb Unió de Pagesos". El diputat de CiU, com ja va fer en el passat Ple del Parlament, ha reclamat tant al Conseller Saura com al Conseller Llena que "afluixin la tensió": "No és bo el trencament de relacions entre vostès i el sindicat majoritari, els demanem que facin un gest i es tornin a reunir amb el sindicat".

 

El diputat de CiU considera que la càrrega que es va fer dissabte "obeïa a directrius polítiques" i "és una mostra més de les polítiques erràtiques en matèria de seguretat d'aquest país i la falta de sensibilitat d'aquest Tripartit II vers el sector". "No estem d'acord amb les seves actuacions" ha afegit Pallarès, "em refereixo a les actuacions polítiques, uns per excés de cel, com és el cas del Conseller Saura, i els altres per no fer res, com és el cas del Conseller Llena".

 

I és que CiU considera que el Conseller Llena, com a màxim responsable dels nostres pagesos, "és el referent i per tant no li costava res fer una trucada i mirar si podia fer alguna cosa". Trucades i gestos que sí van realitzar d'altres Diputats del Parlament, com és el cas de Carles Pellicer, diputat de CiU, o el propi Rafa Luna, diputat del PPC.