Cercar en aquest blog

11/05/2009

COMUNICAT DELS AJUNTAMENTS DE BOT I DE BATEA

Els Ajuntaments de Bot i de Batea, després de veure la carta que en format de certificat d'acord el President del Consell Comarcal de la Terra Alta ha fet arribar als diferents Ajuntaments de la Comarca, amb data 28 d'octubre i que fa referència a la reunió del Consell d'Alcaldes de la Comarca de la Terra Alta, en la qual es demana la dimissió dels Consellers d'Interior i del DAR, així també com del Delegat del Govern al Camp de Tarragona, volem fer constar: 
 

  1. A aquesta reunió del Consell d'Alcaldes de la Terra Alta no hi varen assistir els Ajuntaments de Batea, Corbera d'Ebre i de la Fatarella.
 
  1. En aquesta reunió del Consell d'Alcaldes de la Terra Alta en cap cas es va ni tan sols parlar de demanar la dimissió de ningú, ni molt menys de cap Conseller del Govern de la Generalitat, ni tampoc del Delegat del Govern al  Camp de Tarragona. Així doncs, en cap cas es va poder acordar res al respecte.
 
  1. El que si que es va parlar és del suport dels Ajuntaments presents a la reunió, al sector agrari i a les demandes d'un preu just per als seus productes que reivindica la Unió de Pagesos de Catalunya.
 
  1. En cap cas es va acordar proposar res al Ple del Consell Comarcal de la Terra Alta.
 
  1. Tot plegat és una manipulació  antidemocràtica de CIU, que en cap cas té el suport dels Ajuntaments que signen aquest comunicat.
 
  1. Aquest fet, un cop més, demostren la manipulació que fa CIU de les institucions públiques el que és un fet molt greu, que fica en qüestió la presència futura d'aquests Ajuntaments en properes convocatòries del Consell d'Alcades.
 
  1. Exigim  al President del Consell Comarcal de la Terra Alta una rectificació clara i urgent, així com l'assumpció de les responsabilitats que li correspon.
 
  1. Manifestem de nou el suport dels Ajuntaments de Bot i de Batea al sector agrari, el qual viu moments difícils i complicats, i ens posem a la seva disposició per tal de recolzar i ajudar en tot el possible en la lluita de fer front a la crisi dels preus agraris.   
 

Terra Alta, 5 de Novembre de 2009  
 

ALCALDE DE BOT                                                ALCALDE DE BATEA