Cercar en aquest blog

11/12/2009

Detingut per robar a l'interior de més d'una quarantena de vehicles a Tortosa

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l'ABP del Baix Ebre van detenir, un veí de Tortosa per la seva presumpta relació amb més de 42 robatoris amb força a l'interior de vehicles.

 

 

La detenció es va produir la matinada del 6 de novembre, quan Hadif M,  de 35 anys i nascut al Marroc, estava fent palanca a la porta d'un vehicle, acció que van poder observar els agents i que va permetre la seva detenció. La Unitat de Investigació el relaciona amb un total de 42 robatoris més, tots ells a la mateixa zona i que es van iniciar el dia 5 d'octubre.

 

 

El lladre sempre feia servir el mateix modus operandi, doblegava el marc d'una de les portes davanteres del vehicles fins poder accedir amb el braç a l'interior i anul·lar els sistemes de tancament. Quan tenia accés al vehicle sostreia diferents objectes com cd's, material electrònic o els equips de so.

 

 

Es dona el cas que la gran majoria dels robatoris van succeir al barri del Temple, d'on el detingut era veí.

 

 

D'altra banda,  la Unitat d'Investigació de Mossos van detenir el dia 5 de novembre, Rafael MD, de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tortosa, per haver robat mes de 24 bicicletes des del mes de setembre, a diferents pàrquings de Tortosa.

 

 

 

 

Aquest accedia als aparcaments comunitaris i trencava els tancaments de seguretat de les bicicletes, que desprès venia per diferents punts de la ciutat.

La Policia Local de Tortosa va detenir un segon individu que l'ajudava a vendre el material sostret.

 

Tots tres detinguts van passar a disposició judicial i resten en llibertat amb càrrecs.