Cercar en aquest blog

11/07/2009

El president mantindrà una reunió de treball amb els sindicats i patronals de les Terres de l’Ebre

El president de la Generalitat, José Montilla, mantindrà el proper dilluns, 9 de novembre, una reunió de treball amb els sindicats i patronals de les Terres de l'Ebre, així com també els màxims representants d'aquestes organitzacions en l'àmbit català. La reunió tindrà lloc a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat a les 17.00 hores, i l'objectiu és analitzar la situació econòmica de les Terres de l'Ebre.
 
Durant la reunió, acompanyaran al president, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Josep Lluís Salvadó; i els secretaris generals dels departaments d'Innovació, Universitats i Empresa, Treball, Economia i Finances, i Política Territorial i Obres Públiques.
 
A la trobada hi participaran el secretari general de l'UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró; el secretari general de la Unió Intercomarcal de Terres de l'Ebre de  CCOO, Josep Casadó; el secretari general d'USOC a les Terres de l'Ebre, David Queralt; el president de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre, Emilio Castellá; i el president de Pimec al Montsià, Josep Cervera.
 
També hi prendran part el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez; el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego; la secretària general d'USOC a Catalunya, Antònia Gil; el president de la patronal Pimec, Josep González, i el secretari general de Foment del Treball, Joan Pujol.
 
Posteriorment, hi haurà declaracions a la premsa en la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.