Cercar en aquest blog

11/07/2009

El Viver d’Empreses del Consell Comarcal del Baix Ebre acull la presentació del curs Kit Bàsic per a Emprenedors

Les instal·lacions del Viver d'Empreses del Consell Comarcal del Baix Ebre han acollit la presentació i el començament de les sessions de treball de la segona edició del curs "Kit Bàsic per a Emprenedors", adreçat a joves emprenedors/ores per formar-se en matèries relacionades amb el màrketing i la direcció comercial, finances per a no financers, i imatge corporativa. Aquesta segona edició compta amb 23 alumnes inscrits, amb edats compreses entre 18 i 40 anys. 

La presentació  del curs ha anat a càrrec de la consellera comarcal i presidenta de Baix Ebre Innova SL, Maria José Bertomeu, que ha destacat "el paper fonamental de la formació continuada per aconseguir que els joves enriqueixin amb les seves aportacions el teixit empresarial de la comarca". Bertomeu ha agraït la col·laboració de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya "per apropar aquesta formació als joves emprenedors i emprenedores del Baix Ebre". 

El segona edició  del curs "Kit bàsic per a Emprenedors" té una durada de 60 hores i s'imparteix al Viver d'Empreses del Consell Comarcal del Baix Ebre, ubicat al polígon Venta Nova de Camarles. El curs, que a la seva primera edició celebrada el mes passat va tenir 18 alumnes, està totalment subvencionat pel conveni signat entre el Consell Comarcal del Baix Ebre i la Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.