Cercar en aquest blog

11/04/2009

FIRMA SOLEMNE DE LA DECLARACIÓ “EL VI, NUTRICIÓ I SALUT”

 

La Fundació  per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN), juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen (CRDO ) Terra Alta, firmaran el proper dia 6 de novembre de 2009, a les 18.00 h, a la seu del CRDO,  la declaració "El vi, nutrició i salut".

 

Amb aquesta firma es vol conscienciar a la societat sobre la importància del vi com un aliment dintre de l'alimentació i de la nostra cultura, promocionant -ne el consum moderat i els beneficis que aporta a la salut.

 

La declaració  "El Vi, Nutrició i Salut" és una iniciativa impulsada per FIVIN per a promocionar i difondre les propietats saludables que comporta un consum moderat i responsable de vi, conscienciant i informant a la societat sobre els hàbits de vida saludable, en especial entre els joves, sobre les pautes correctes i responsables de consum per a aconseguir una bona salut i millorar la qualitat de vida.

 

La signatura és un precedent del que serà la unió de moltes poblacions i municipis vitivinícoles d'arreu per a defensar al vi com aliment de la dieta mediterrània, patrimoni cultural comú.