Cercar en aquest blog

11/12/2009

LA DIPUTACIÓ FOMENTA EL COMERÇ DE LES TERRES DE L’EBRE

Contribuir al desenvolupament sostenible de les Terres de l'Ebre mitjançant la realització d'accions de foment i difusió del comerç. Amb aquest objectiu, la Diputació ha atorgat un ajut a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa per a la realització de diverses actuacions de dinamització d'aquest sector econòmic. La signatura del conveni que regula aquest ajut s'ha signat avui a Tortosa, i ha anat a càrrec de Josep Poblet, president de la Diputació; José Luis Mora, president de la Cambra, i Joan Josep Malràs, president de l'Organisme Autònom Desenvolupament Local de la Diputació, ens que dóna suport a iniciatives de promoció dirigides a l'expansió del món empresarial i al creixement econòmic.  

L'aportació de la Diputació, de 24.000 euros, servirà per coordinar i col·laborar en l'organització de plans de comunicació de les diferents entitats i associacions dels municipis de les Terres de l'Ebre que tinguin com a finalitat promoure activitats adreçades a l'àmbit del comerç, com fires, congressos o taules rodones. Altres accions seran la realització de l'informe de conjuntura econòmica de les Terres de l'Ebre, on s'analitzen indicadors com l'ocupació, l'atur, els preus, l'enquesta industrial, l'enquesta comercial o el comerç exterior. També servirà per a accions de la Llotja de Contractació de preus de la Cambra i per continuar impulsant plans de dinamització comercial del territori, entre altres. 

La contribució  de la Diputació a la promoció econòmica de les Terres de l'Ebre reflecteix la voluntat de la institució intercomarcal per reequilibrar el territori i millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen.