Cercar en aquest blog

11/05/2009

Presentacions del II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre

La coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD), Alicia Gamundi, i les representants de l'Assembla territorial de Dones, Josepa Vilurbina i Neus Guiu, estan presentant aquest dies el II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el 28 de novembre a Gandesa. 

En concret, s'estan fent trobades a les seus dels consells comarcals de la Ribera d'Ebre i Terra Alta, el passat 30 d'octubre; al del Baix Ebre aquest dijous 5 i al del Montsià demà divendres 6 de novembre, amb l'objectiu d'aportar la major informació possible a les associacions de dones de les quatre comarques perquè hi participen activament en aquesta segona edició del Congrés. 

El II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre, que inaugurarà la presidenta de l'ICD, Marta Selva,  es presenta sobra el lema Dones, gestores de desenvolupament i comptarà amb diversos i variats tallers de grup:

  • emprenedoria en femení
  • ecofeminisme
  • dones i salut
  • taller de consciència del moviment
  • taller de narrativa "contes que curen"
 

A més a més, s'organitza l'exposició "Dones ebrenques, les petjades d'un esforç". L'organització ofereix la possibilitat d'arribar-hi a Gandesa amb autobús i també el servei de guarderia gratuït. 

El II Congrés de Dones de les Terres de l'Ebre s'inaugurarà a les 09.00h a la Societat Unió Gandesana (Rambla Democràcia, s/n. Gandesa) i clourà a les 17.00h; mentre que els tallers durant el dia tindrà lloc al CEIP Puig Cavaller (C. Germans Assís Garrote, s/n. Gandesa)