Cercar en aquest blog

12/10/2009

El conseller d'educació, Ernest Maragall, visita diferents centres educatius a Terres de l'Ebre i inaugura l'ampliació de la llar d'infants municipal La Sènia

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, visitarà divendres 11 de desembre de 2009 a les 10:00h, juntament amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el nou edifici de l'Institut Joaquim Bau.

Posteriorment, a les 11.00h, el conseller d'Educació visitarà l'Ajuntament d'Amposta, on tindrà lloc la signatura del protocol d'intencions entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Privada de l'Escola de Música La Lira Ampostina i la societat musical La Unió Filharmònica. Desprès, visitarà l'Escola d'Art Esardi del mateix municipi. Durant l'acte de signatura estarà acompanyat per l'alcalde d'Amposta, Manel Joaquim Ferré.

Finalment, a les 15:30h, visitarà l'Ajuntament de La Sénia i, acompanyat per l'alcalde, Víctor Pla i Cervera, inaugurarà l'ampliació de la Llar d'infants municipal La Sènia, que s'ha ampliat de 61 a 131 places aquest curs 2009-2010. El centre compta amb 65 alumnes matriculats i una plantilla de 6 professors.